torstai 29. marraskuuta 2012

Uusi kassi


 "Kuule, mun pää on siinä vetskarin välissä!"


 "Etkö huomaa, etten halua mennä tänne?"


"Pöh."

Mirkulle hankittiin
uusi kuljetuskassi.
Ensi-inhotuksesta huolimatta
kassista tuli yhtä tykätty
kuin aikaisemmastakin versiosta.
Uudessa on sitäpaitsi entiseen verrattuna
tuplasti pehmustetta ja
sekös on mäyräkoiran mieleen!

12 kommenttia:

 1. Kyllä olet pieni tyttönen kun kassiin mahdut - mahtuisikohan Nelli Ikean kassiin.... ei ainakaan mukavasti. Eikä Ikean kassissa ole pehmusteita, niitä pitää mäyräkoiratytöllä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Jos sun äippä pehmustais sen Ikean kassin?;)

   Poista
 2. Hiano kassi sulla, on se varmaan kätevää kun pääsee valtaistuimella kannettuna paikasta toiseen! Matte sanos et niin isoo kassii ei muka löytys ees, mihin mä mahtusin, mut kyl ny ainaki semmoseen isoon matkalaukkuun vaik - onhan siinäki pyörät joten ei ees tarttis kovasti kantaa mua kuljettaessaan. Muiskut Mirkulle lumimyrskyn keskeltä (vaik mä kyl kattelen sitä ikkunast vaan, sängystä peiton alta käsin)t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Joo, on kiva kulkea kassissa. Se on aina niin lämminkin, vaikka ulkona tai autossa ois kylmä.
   Kuule, matkalaukku ois sulle mahtava kulkuväline! Patja vaan sinne pohjalle ja matelle valjaat selkään, että se vois vetää sua.
   Muiskut sinne myrskytuulesta!<3

   Poista
 3. Me nähtiin viime kesänä näyttelyissä sellanen rouva, joka oli askarrellut lastenrattaista ja häkistä koiralleen kätevän vaunun. Sellaisessa jaksaisi vielä Maunoakin liikutella, kassiin tuo taitaa olla liian rötkäle. Mutta pikkuinen Mirkku mahtuu kyytivälineeseen kuin kyytivälineeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa: Näin eläinkaupassa koirien rattaat. Ei taitaisi näillä seutuvilla kehdata sellaisissa koiraa kärrätä. New Yorkissa näyttävät olevan oikein kovassa huudossa!:)

   Poista
 4. Haa! Mepä löydettiin sun uuteen blogiis ja vaihdettiin meijän blogin linkkeihin. Gaumee ajatus, että pitäis jatkuvasti tehä uusi blogi, ku vanha täyttyy.

  Ai sunkin äippäs on martta! Sulla on tyylikäs kassi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Mahtavaa, että löysitte! En halua joutua eroon teistä, höppänäiset! Me ei tiedetä, miten tässä nyt sitten käy, jos tää taas täyttyy. Pitää varmaan alkaa kutistamaan kuvia tai jotain.
   Marttaterkut teidän koko poppoolle!:)

   Poista
 5. Haa, sä oot, Mirkku, Kassi-Alma... eikun Kassi-Mirkku ;) Vähänks on sulla upee kulkuväline, ei tartte tassujas turhaan kuluttaa kun lenkille lähdet emäntäs kanssa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Kassi-Mirkku tervehtii! Mut arvaa vaan, saanko lenkkeillä tuossa kassissa? No en. Tuo on vaan oikeita kuljetuksia varten esimerkiksi kaupungilla. Huono palvelu mulla, sanon mä!;)

   Poista
 6. Meidän ukolla on sellainen iso jääkiekkokassi. Tuu meille niin mennään yhdessä sinne!

  VastaaPoista