keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Koiranpäivän opetus


"Muistattehan, muidenkin rotujen edustajat!"

Hauskaa Koiranpäivää kaikille!

14 kommenttia:

 1. Valtavan hianoo Koiranpäivää sulle myös, Mirkkuseni! Suojatietä noi ihmiset aina patistaa kyl käyttään, mut mä en oo koskaan oikeen tajunnu että miks, ko kyllähä ny rekat ja muutki ajoneuvot aina mäyräkoiraa väistää...ainaki tähän asti on väistöt toiminu hyvin ja on selvitty kolhuilt. Tosin matten kans ollaan eri mielt siitä, että MIKSI on selvitty. Muiskuja sulle söpöliini, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Mä oon käyny samanlaisia keskusteluja emännän kanssa. Se kyllä ymmärtää mua aika hyvin tossa asiassa, kun sekin on vähän sellanen oman polkunsa kulkija. Onneks ollaan kuitenkin hengissä, vaikka välillä töytäilläänkin. Mut yritetään parantaa tapamme, Mauri-setä, ja kuljetaan aina suojatien yli. Muiskut!<3

   Poista
 2. Aivan parhautta!

  Ihanaa Koirienpäivää sulle Mirkkusemme!

  VastaaPoista
 3. Höh, me mentäis mieluummin jostain muualta yli, kun emäntä yrittää aina suojatien kohdalla opettaa meitä odottamaan vieressä. Me ollaan opittu, että kun auto on suhahtanu ohi, me yritetään suhahtaa suojatielle! Mutta kun ei sekään riitä, pitää odottaa että emäntä ottaa sen ekan askeleen! Ja tota on vaikee ymmärtää.

  Käytä sä Mirkku suojatietä kans, olet niin pikkuinen, että me vähän huolehditaan susta <3

  Arttu ja Basse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Kiitos huolenpidosta! Joo, parempi kulkea suojatiellä, kun on näin pieni. Muuten ei meinaa autoilijat huomata. Teillä taitaa olla yhtä kova komento kuin mulla. Nuo emännät...;)

   Poista
 4. Olkoon jokainen päivä koiranpäivä. Kauniiden tyttökoirien päivää voitaisiin viettää vielä erikseen.... muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Sinähän heittäydyit taas kerran oikein hempeäksi, Olliseni! Komeiden herrasmieskoirien päiväkin olisi paikallaan! Muiskut!<3

   Poista
 5. Tuli mieleen, että vieläkö Mirkku nilkuttaa kolmella jalalla vai onko tapahtunut parannusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Kiitos kysymästä, paremmin sujuu. Välillä pompottelee koipeaan, mutta pääasiassa menee nelivedolla. Mitä lämpimämpi sää, sitä varmemmin käyttää neljää jalkaa. Kummallista!

   Poista
 6. Ehkäpä Mirkulla on kylmä tai sitten lihakset jäykistyy kylmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Saattaa hyvinkin olla, neiti kun on varsinainen vilukissa. Onneksi tulee kesä ja lämmin, siitä iloitsevat sekä Mirkku että emäntä!:)

   Poista
 7. Mirkullekin hyvää koiranpäivää, vaikkakin vähän myöhässä!:)

  Meiän naapurikorttelin mäykyt meinas jäädä kuulkaas auton alle ihan suojatiellä, vihreillä valoillakin vielä, hyväksi onneksi sattuivat sillä kertaa tulemaan emäntäihmisen takana ja näin ollen vain emäntä sai osuman (mäykkyjen kohdalla jälki olis ollut varmaan aika paljon pahempaa...) Ihan hirmeen varovainen pitää olla liikenteessä, suojatielläkin!

  Kuvan mäykky on kyllä ihan kuin Mirkku!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Ei pieni myöhästyminen haittaa, joka ikisen päivänhän pitäisi olla koiranpäivä, eikös vaan, Jaloseni?;)

   Huh, mikä seikkailu teidän lähimäykyillä on ollut. Onneksi ei käynyt mäykyille huonosti ja toivottavasti niiden emäntäkin paranee pian. Ollaan varovaisia liikenteessä!:)

   Poista