maanantai 14. huhtikuuta 2014

Laatuaikaa


Mä oon ollu välillä vähän ressaantunu,
ku Murmeli häärää ja häseltää koko ajan.
Emäntä onkin järkänny mulle nyt ihan omaa laatuaikaa.
Oon saanu tupsluurata yksin,
syödä herkkuja yksin ja
olla emännän kanssa yksin.
Voi pojat, et se tuntuu mukavalta!
Mut kyllä musta sekin on mukavaa,
ku Murmeli tulee taas kotiin ja rupee riehumaan mun kanssa.
Hilluminen on nimittäin aina parasta kaksin!

12 kommenttia:

 1. Nii eepä sitä itekseen kehtoo kovin kaaheesti riehuva. Mukava jos on kaver. Mutta on sehhii mukavata ku oot suanna olla emännän kansa kahestaan. Ne nuo kersat on varmaa jollonnii vähä rasittavija, vaekka ovattii sittä laellaa iha mukavija.
  Otahhan kaekki irti laatuaejjasta :)

  VastaaPoista
 2. Arttu ottais Murmelin tänne mieluusti riekkumaan ;) Naapurin pentu on poika, ja saakin sen mukaisen kohtelun :(
  Onpa mukavaa, että emäntäsi on noin viisas. Prinsessan on saatava joskus omaa aikaa ja kaikkea muutakin omaa, ilman kersoja hyörimässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Tiiä tosta emännän viisauesta...;) Mut kuule Arttu: ota vaan Murmeli sinne vähäks aikaa, niin näät minkälainen viuhtoja se on!:)

   Poista
 3. Ihana kirsueläin ihkuoman herkkunsa kanssa!

  VastaaPoista
 4. Voi sua sulosuutta. Muisku sun ihanaan nenuun! (on sulla vaan fiksu emäntä ku on järkänny sulle tommosta spesial aikaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Muisku sun omaan nenuus noista näteistä sanoista!<3

   Poista
 5. Täälläki ootellaan kaveria kovasti ja reilun viikon päästä haetaan napero kotiin. Raisa on vähä sellanen leikkijä,että kaipaa kaveria. Nami piilotus ja aktivointilelut tietenki menee ihan yksin, mutta muuten on pyytämässä kaveriksi leikkimään. Raisa tykkää ihan hirrrveen paljon ihan painileikeistä, joten mielenkiinnolla odotellaan miten Raisa suhtautuu Viljoon. Kyllähän se sitte sujuu ajan kanssa viimestään, mutta onpa hienoa, ku saa kaverin omaa lajia :) Mirkku: on se hyvä saada siis omaa aikaakin, mutta jotkut asiat toimii paremmin kaverin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Onks Viljoo näkyny? Tsihih, ku mua naurattaa!:D
   Mahtavaa, Raisa, et sä saat oman kaverin! Mut muista säkin vaatia välillä omaa aikaa, eiks joo? Mäyräkoiran täytyy pitää kiinni oikeuksistaan!

   Poista
 6. No kyl oot ihan oikeutetusti saanu laatuaikaa! Kamut on kivoja, mut välillä pitää saada olla ihan omassa seurassaan vailla hösötystä ja häsellystä ja härdelliä. Muiskut Mirkulle pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Hei Jalo-kulta, kiva ku oot taas täällä! Muiskut sullekin pitkästä aikaa!<3 Murmelikin muiskauttaa sua ihan varovasti, niin ettet sä vaan säikähä sen sähellystä!:D

   Poista