torstai 29. toukokuuta 2014

Hankalassa paikassa


En oo päässy vähään aikaan 
kirjottelemaan teille, kamut.
Oon nääs ollu vähän hankalassa paikassa.
Lämmintä täällä toki on,
mut kyllä toi Murmelin ahteri alkaa olla jo aika painava.

26 kommenttia:

 1. Yritin ensin laskea, montako jalkaa löydän kuvasta, mutta sitten huomasin Mirkkuliinin lituskana =D Voi älä mene ihan rusinaksi, kun Murmeli ei huomaa, että peti olisi puoliksi tyhjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Yritän olla rusinoitumatta, vaikka Murmeli mua mytisteleekin. :)

   Poista
 2. Voi Mirkku! Ootpa tosiaan joutunu puun ja kuor... eiku Murmelin ja kopan väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Puun ja kuoren välissä ei varmaan ois paljonkaan tukalampaa olla. ;)

   Poista
 3. No empä yhtää ihmettele etton ollunna vaekeeta kirjotella! :D Hyvähä se on ku on lämmintä... vuan eekö liene jo vähä tukalata tuola!? Tukevasti on junttaatunna Murmeli tuoho asemiisa. toevottavasti piäset poekkee sieltä. Tulloo muuton sulle meleko lämmin kesä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari: Mä tykkään lämpimästä, mut mieluummin ottasin hellekelejä ku tommosia Murmeli-helteitä! :D

   Poista
 4. Voi Mirkku, mä lähetän sulle muiskautuksia sinne ahterin alle :) Kuis te tytöt ootte pärjäilleet, onko Murmeli oppinut tavoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Kiitti, mä muiskautan sua takasin! <3 Ollaan me ihan suhteellisen hyvin pärjätty, mitä nyt pientä kinaa on ollu. Mut yritetään tulla toimeen. :)

   Poista
 5. No nyt on kyllä ollu aika viileetä, et sikäli hyvä ku sulla on lämmittäjä tolleen lähellä! Mut lupailtu taas lämpenevää, ni koitas kaivautua pois sieltä Murmelin pyllyvillojen alta, voi tulla tukalat oltavat muutoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Ikinä ei oo mulle liian lämmintä. Mut kiitos huolenpidosta, Jalo-kulta! <3

   Poista
 6. Pipukka
  Mun äippä on joskus sanonut, että olo on kuin jyrän alle jääneellä… nyt siekin Mirkku taidat tietää miltä silloin tuntuu.
  Vooooi eeeei. Vaik ois kuinka lämmintä, niin ei se meistä ole kiva, että sie lytistyt littanaksi, etkä pääse enää kirjoittamaan kuulumisia. Sano… eiku komenna palvelijatarta ostamaan Murmelille silmälasit 10+ ja duunaamaan aisat pois ja lisäämään kuminauha tilalle, jotta lasit pysyvät Murmelin päässä… kuonon päällä. Näkeepä vastaisuudessa mihin ahterinsa laskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka: Kiitti vinkeistä, mä sanon emännälle, et menee heti kakkulakauppaan! :D

   Poista
 7. Voi ihanuutta mikä lämmin paikka - mulle kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Mä voin vaihtaa paikkaa sun kanssas! ;)

   Poista
 8. Voi Murmelin berberi! :D On kyllä varmasti ihan mukavan lämmintä ja tiivis tunnelma, täälläkin joskus nähdään vähän vastaavia tilanteita ja sitten hanurin alta alkaa kuulua täysin tympääntynyt murina ja päälleistuja (= Aslan, kuinkas muuten) joutuu nousemaan noilein elein pois ;)

  Pusutuksia ihastuttaville tytöille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Joskus ei vaan jaksa nousta, ku on liian väsyny. Pusutukset humppiksille! <3

   Poista
 9. Johan oot paikan keksiny! Tiiäkkö, nyt miullaki alkaa olla hikiset paikat (sään lisäksi) NUO kaksi on hommaamassa miulle pikkusiskoo, voitko kuvitella? Kävivät kuulemma jo kattomassa ja oli NIIIIIINN sulonen???? Minuako sulosempia on, en usko. Emäntä tosin alko pillittää kun heidän tullessaan sieltä laitoin kaikkein sulosimman ikävöintitervetuloatykkäänteistäootteollupoissaviikonnälkäsyliin -ilmeeni päälle, epäili olevansa petturi (kjähkjäh) siitäpä sai!

  VastaaPoista
 10. No vielä mitä, vajaa kasvunen pitkäkarvanen, kääpiöksi sanovat (hih, tassulla heiteltävä) musta punaisilla merkeillä. En kyllä ala miksikään, mummokaan ei tykkää... muutan mummon ja ukin luo, sittempähän itkevät perään ja en kyllä laske niitä sinne en ikuna, olkoot sen kirpun kans. Siinäpähän puhistelevat kurakeleillä ja talvella sulattelevat lumipaakkuja, toivottavasti syö kenkiä ja silmälaseja niin tietävät mistä luopuivat!

  VastaaPoista
 11. Hei nyt Mirkku pois alta ja kirjottaan kuulumisisa :)

  VastaaPoista
 12. Hyvää Juhannusta Mirkulle ja Murmelille. Mirkku; tule nyt jo pois sieltä hankalasta paikasta, mullon ikävä sinua. t. Pipukka

  VastaaPoista
 13. Hyvää Juhannusta MirMur ja emäntä!

  VastaaPoista
 14. Hei Mirkku tuu jo pois piilosta, meillä on ikävä ja halutaan tietää mitä kuuluu! Kun ei olla nähty kaupungillakaan.
  Hyvää ja lämpimämpää kesän jatkoa näin juhannuksen mentyä, vaikka päivät alkaakin lyhetä ja kohta on jo joulu :)

  VastaaPoista
 15. Missä ootta?? Hyvvee juhannuksenloppuva! Alahan tulla kuulumisija huastammaa!
  Tiälä ikävoejjään...

  VastaaPoista
 16. Kiva kuulla, et mua on kaivattu. Täällähän mä oon, on vaan ollu aikamoista haipakkaa, niin et en oo ehtiny kirjottelemaan. Lupaan parantaa tapani ja olla useemmin tavotettavissa, ainakin jos toi isobebanen pysyy tarpeeks etäällä musta eikä estä kirjotushommia. :D

  VastaaPoista