lauantai 22. kesäkuuta 2013

Uimamaisteri Mirkku


 "Tätä on kokeiltu ennenkin. 
En edelleenkään ymmärrä, mitä mun pitäis nyt tehdä."


 "Mä oonkin aina ihmetellyt, mitä varten tässä takissa on kahva."


"Uskotko nyt viimeinkin, että mä osaan uida?"

Juhannuspäivän kunniaksi
emäntä vei Mirkun uimaan.
Kun tassut koskettivat veden pintaa,
vispausliike alkoi välittömästi.
Mirkku osaa uida -
ja voi pojat,
miten taitavasti!

16 kommenttia:

 1. Tassujen vispaus on varma merkki uimamaisterista :)
  Kokeile ottaa koira syliin ja kahlata itse veteen - sama vispaus alkaa heti, kun maa katoaa näkyvistä, vaikka koira on ihmisen sylissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Hyvä vinkki - kunhan vesi vaan lämpenee sen verran, että viluinen emäntä uskaltautuu veteen muutenkin kuin nilkkoja myöten!:D

   Poista
 2. Voihan vesikirppu, sehän on Mirkku! Hienosti polskutat, mutta miksi sulla on hihna? Luuliko emäntä että sä sukellat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Mä meinasin uida laiturin alle eikä mua siks uskallettu päästää irti. Me mennään varmaan seuraavalla kerralla sellaseen paikkaan, jossa ei oo mitään puurakennelmia ihan vieressä, niin saan sit kokeilla uida ilman hihnaakin!
   En ois sukeltanu, en varmasti, kun korviin meinas mennä vettä pelkästään pinnalla polskiessakin. Emäntä kyllä kuivas heti mun korvat, kun mä tulin pois vedestä.:)

   Poista
 3. Mirkku, sinä rantojen superleidi!!! <3
  HIENOA!!! Tosi upeelta näytti meno noissa kuvissa, myös kahlauskuvassa, koska ei voi oppia uimaan jos ei eka osaa kahlata ;)

  Oot kyllä rohkee! Mun tarttee kans saada tollaset liivit, heti alennusmyynneistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku ja Bono: En mä mistään rohkeudesta tiiä, mut pakkohan mun oli uida, kun törkeesti tökättiin veteen ja sanottiin vaan, että "ui, mäyräkoira, ui"!
   Noi liivit on musta ihan mukavat. Emännän ystävä löysi ne mulle viime kesänä, maksoivat kuulemma kympin. Ei paha. Suosittelen!:)

   Poista
 4. Jummijammi, Mirkkunen, sähän vedät koiraa ihan ku koira, mäyräkoira. Upeeta katteltavaa ja kuono on niin terhakasti pinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Joo, kuono on parempi pitää pinnalla, koska tarkkailin uidessa rannan tapahtumia ja siellä sattui menemään vieras koira, jolle mun piti haukkua siinä samalla kun uin. Onneks oli kuono veden pinnalla, muuten ois menny haukkuessa vettä suuhun ja tullu haukun sijaan pelkkä kurlausta!:D

   Poista
 5. Jos pitkään polskuttelette niin kannattaa Mirkku kuivattaa varovasti föönillä (jos se ei sitä pelkää) ja jos häntä tekee uidessa kovasti pyörivää liikettä niin erityisesti se pitää lämmittää. Ettei tule vesihäntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Mä luulin ensin, että tuo oli vitsi, mutta googlattuani tajusin, että olit ihan tosissasi. Mistä sä tiedät kaikki nää jutut, sinä viisas nainen?
   Kiitos neuvosta, pidän huolen Mirkun lämmittelystä uintireissujen jälkeen!:)

   Poista
 6. Oh, uitpa komiasti! Mulla on kans tommonen kahvallinen uimatakki, musta vähän tuntuu että tän sun postauksen jälkeen mut lasketaan kans vesille, ou-nou...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Älä hätäile, Jaloseni, ei se oo niin vaarallista kuin miltä näyttää. Niin että jos ne laskee sut vesille, ota ihan rauhallisesti. Tsemppimuiskut!<3

   Poista
 7. Onpa vaan viehkeä atleetti vedessä :) Vesi on oikein hyvä viilennyskeino kesäkuumalla, mutta vissiin loppujen lopuksi aika harva mäyräkoira nauttii uimisesta: meillä tasan yksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Meillä ei uimisesta taida NAUTTIA edes se yksi!:D

   Poista