tiistai 28. tammikuuta 2014

Aurinkoenergiaa!


Päivän herkku oli yhtä aurinkoinen ku säätila ulkona.
Pakkasta oli mulle vähän liikaa,
joten nautin auringosta tänään sisäsesti.
Slurp!

10 kommenttia:

 1. Ootpa sää onnen-Mirkku ko tollasta aurinkoo saat! Täälläpäin on aurinko näkyny vaan ikkunan läpi, kupissa ei ollenkaan, ko samaa vanhaa nappulaa vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurava Nakki: Voi kökkö, ku sä et oo saanu muuta ku nappuloita! Nyt vaadit heti, et kuppiin ilmestyy aurinkoo, se on herkkua!:)

   Poista
 2. Hei haloo! Mitä herkkua siulla on? Mie saa jotai ihme mössöö? Voisit antaa vinkkei miun palvelijoille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitu: Mul on tossa kananmunaa, jota jäi yli korvapuustien voitelusta. Mulle ei annettu pullaa (PÖH!), mut sain korvikkeeks ton ihanan, keltasen herkun, joten en ollu niin pettyny pullanpuutteeseen.:)
   Sano heti palvelijoilles, et tommosta herkkua sullekin!

   Poista
 3. Joo tiälläki haluttas tietee mittee on Mirkulla kupissa!?? Näättää niin makkeelta. Mulle tarjotaan vuan yrjölänpuuroo jonka resetin on mamma omasta piästään säveltäny (siis keksiny,ei oo sen piänupista tehty se puuro :) ) Syöphän sitä ennenku selekääsä ottaa, on semmonen savolaenen sanonta jos ei ihan just nasaha kohilleen eväs van on siinä hilikulla. Ulukona paestaa aarinko,pakkasta on -21 jotenka makkoon sohvalla aarinkokohassa tämän päevän. EN lähe pihalle,EN!
  terveeset kamuille lähettää Iivari määräkoera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari määräkoera: Kuule Iivari, sano mammalles, et siihen puuroon voi lisätä ihan mitä tahansa herkkua. Puuroo mäkin saan tosi usein, mut siinä on aina jotain mahtavaa namia seassa.
   Kylmä on täälläkin, niin et käyn ulkona vaan pikapissillä.
   Terkut ja muiskut sulle!<3

   Poista
 4. Aina aurinkoinen Mirkku syöpi auringonsätetkin kupista! Maukasta ateriaa sulle kuoma!
  - Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Toivottavasti sullakin on aurinkoiset eväät, kuomaseni!:)

   Poista
 5. Joo, mikäs kumma siellä sun kupissa paistaa? Voi kuinka kaponen on sun uuma, kyllä voit huoletta herkkuja nauttia :) Aurinkoista kevättalvea Mirkulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Kanalan terveisethän ne siellä kupissa paistaa. Ja ihan oikein arvattu: meillä ei tingitä herkuista vaan niitä tarjotaan yllin kyllin, et mun ampiaisvyötärö muuttuis vähän enemmän kimalaismalliseks!:D
   Aurinkoiset muiskut sulle!<3

   Poista