lauantai 5. lokakuuta 2013

Eläinten viikko muka!


Mun mielestä ei ois ollu lainkaan liikaa pyydetty,
et eläinten viikon sankaritar 
ois saanu istua kunniapaikalla etupenkillä
maisemia kattomassa.
Mut eihän se tietenkään menny niin.
Emännän mielestä se ei ois ollu turvallista.
Siellä mä sit kyhjötin, häkitettynä takapenkillä turvavöissä.
Arvatkaa oliko juhlamieli?

4 kommenttia:

 1. No voi helekata, ei todellakaan! Mun on aina turvavyö kans, mut ei mitään ylimäräsiä häkkyröit sen lisäks. Mirkku mää kehottasin nyt käymään vakavan keskustelun mattes kans siitä, mitä lisäturvaa moinen kehikko turvavyön lisäks tuo...mut älä kerro mun mattelle, se ko on aina luullu että turvavyöt riittää. :) Muiskuja sulle, Muru! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Mä oon niin pieni, ettei mua kuulemma saa turvallisesti pelkkiin vöihin kiinni. Tuplaturva on emännän mielestä parempi, siis SEKÄ vyö ETTÄ häkki. Yleensä mä viihyn autossa mainiosti, mut eilen jouduin kiiresyistä tohon kassiin enkä isoon häkkiin ja kun olin jo muutenkin vähän huonolla tuulella, saatoin ehkä vähän mököttää. Mut tänään en mökötä! Päivä alko herkkuaterialla ja koska sato vettä, lenkki jätettiin mun pyynnöstä lyhyeks. Kyllä emäntä välillä osaakin jotain!;)

   Poista
 2. Joo, ei varmaan miäli mettä keittänny. Mekin ollaan häkissä ja häkki köytettynä takapenkillä, mut me ollaan sentään kahestaan, että on seuraa. Missä se sun Turva Toveris viipyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Eipä oo Turva Toveria näkyny, vaikka kuinka ootan.:/
   Mulla on oikeesti semmonen iso autohäkkikin, johon mahtuis mun lisäks kaverikin, mut kun eilen tuli äkkilähtö reissuun, niin mun piti olla tossa kassissa. Kotona mä nukkusin siinä kassissa ihan millon vaan, mut matkalla se tympäs mua. Eilen mua kyllä tympäs kaikki muukin. Eli yleisesti ottaen huono päivä. Tänään onkin sit parempi!:)

   Poista