maanantai 28. lokakuuta 2013

Päivän paras hetkiNyt ne on täällä -vuoden ällöttävimmät kelit, meinaan.
Päivän paras hetki on se,
kun pääsee takas sisälle kylmältä ja kuraselta pihalta
ja saa kuivauksen ja pienen koirahieronnan.
Kunpa palvelu vaan pelais nopeemmin.
Mun pitää mennä kylppäriin oottamaan,
et emäntä riisuu kumpparit ja märän takin pois
ja vasta sit tulee kuivaamaan mut.
Yritän näyttää mahollisimman surkeelta ja säälittävältä,
et saisin pitkän kuivauksen.
Yleensä onnistun.
Ne mäyräkoiran näyttelijättärenlahjat...

14 kommenttia:

 1. Voi Mirkku, sä oot aina niin sulonen, että varmaan emäntäs tykkä sua kuivata mialuusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Eiks mäyräkoiran hoitaminen oo jokaisen ihmisen unelmahommaa?;)

   Poista
 2. Hmm, toi ei ole meillä päivän paras hetki. Emännällä on kuuma, kun se ei voi riisua takkia, kun me kaksi karataan muuten heti kun silmä välttää. Sitä paitsi meidät täytyy myös suihkuttaa, mitä suuresti ihmettelemme. Suihkun ja kuivaamisen jälkeen on kyllä hauskaa, kun me käydään toistemme kurkkuun ja laukataan hulluna ;))

  Istut niin kiltisti, että varmasti kuivaaminen onkin ihan mukavaa hommaa teillä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Mä meen mielelläni kylppäriin oottamaan, siellä kun on lämmin lattia. Mieluiten menisin kuitenkin suoraan olkkariin ja kuivaisin itteni sohvan liepeisiin. Se ei valitettavasti oo sallittua, en tiiä miks.;)
   Suihkuttamisesta mäkään en tykkää. Mulla ei oo ees ketään, kenen kanssa laukata suihkun jälkeen. Onnenpojat, kun teitä on kaks! Muiskut teille!<3

   Poista
 3. Söpö-Mirkkunen! Sä oot kyllä niin pieni, että sut on varmasti helppo kuivata. Toista on mulla pitkien tassukarvojeni kanssa. Ei riitä kuivaaminen, vaan eka kastellaan ja hinkataan, kun kaikki kurahiekka oikein imeytyy mun turkkini uumeniin. Sit sen jälkeen vast kuivataan, mut se onki kyl ihan parasta.

  Kuivia kuulaita pakkaspäiviä ja puhdaslumisia talvikelejä odotellessa... Muiskut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Just ton takia emäntä haluskin munrotusen koiran, siis helpon turkin takia. Kesää odotellessa... Muiskut itelles!<3

   Poista
 4. Suloinen ja söpö :) Tämä on meillä kanssa se päivän paras hetki, kun saadaan pesun jälkeen hiustenkuivaajapuhallus, kun se meidän turkki on niin öljymäinen, ettei ihan hetkessä kuivukaan kastuttuaan. Sitten käydään kurittamassa iloisesti toisiamme, kunnes ihminen hihkaisee, että huonekalut kaatuvat jos emme lopeta. No yksi pöytä on joskus kaatunut, siis _yksi_ pöytä ja vieläkin se muistaa...

  t. AA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Mä pelkään kaikkia tommosia koneita, niin et mut kuivataan ihan vaan pyyhkeellä. Teil on niin upeet turkit, et ne tarttee ehottomasti föönauksen!;)
   Ja mitä ihmettä: yks pöytä vaan kaatunu ja silti muistellaan? Pitkä muisti teijän ihmisellä!

   Poista
 5. Oot Mirkku ihan oikeessa! Meki tykätään ihan kauheesti kuivaamisesta ja odotellaan kiltisti pyyhkeen päällä. Meitä ei yleensä suihkutella jos ei kauheen rapasia ollaa. Ja sitte, ku kuivattu (ihan liian vähä aikaa...) niin otetaan kauheen mukavat rallit pitkin huushollia siinä sitä sitten taas lämpiää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Muakaan ei suihkuteta, jos en oo niskaa myöten kurassa. Kadehin kyllä teitä, joilla on rallikaveri kotona. Mun pitää nääs kirmailla aina yksin, kun emäntä ei lähe siihen leikkiin. Miksköhän ei?;)

   Poista
 6. Ruokahetki on parasta elämässä, suihku ei pääse top-kymppiin. Ei kuivaus, ei pesu. Se on vaan pakko kestää näillä kurakeleillä.

  Sää oot kyllä niin ihana, että sun emännän pitäisi olla maailman onnellisin koirankuivaaja. Onkse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku: Joo, toi kuivaus oli parasta just sillä hetkellä, mut kyllä ruokahetki aina vie voiton, tiiänhän toki sen, Olliseni!
   Ja helppoon kysymykseen helppo vastaus: On se!:)
   Muiskut!<3

   Poista
 7. Oi ko ootki taas niin gaumeen sööttinä siellä Mirkku! Määki tykkään kuivaamisesta, nuorempana tapasin tempasta mahtihepulit aina ko kuivattiin, mut nykyään ei enää viitti, ko pitäs olla jo arvokas seniorihenkilö. Hirmeesti muiskuja sulle kuitenki, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Seniorihenkilö, säkö muka? Pöh, mä sanon sulle ja muiskautan vallan kauheesti sun seniorikuonoos!<3

   Poista