torstai 24. lokakuuta 2013

Valveunta


 


Emäntä kävi torilla. 
Kattokaa, mikä saalis!
Mä laskin tietysti heti yks plus yks:
meitä on kaks saalista jakamassa
eli pussi per nuppi.
Untahan se vaan oli...

10 kommenttia:

 1. Ai, saitko sä molemmat pussit ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Höpöhöpö, ettäs kehtaattekin vitsailla pettyneen mäyräkoiran kustannuksella!;)

   Poista
 2. Oisit napannu salaa yhen ompun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Tungin pääni toiseen pussiin, mut en ottanu sieltä mitään. Emäntä yllätty kai niin kovasti siitä, etten napannukaan mitään omin lupineni, joten sain palkkioks oman ompun, ihan luvan kanssa siis!:)

   Poista
 3. Ei voi olla unta, noi on nii-iin todellista, noi omppupussit. Enkä usko että emäntäs niin ketku olis, ettei sulle yhtään omppuu antais. Mut ei makiaa mahantäydeltä, ettei tuu masu kipeeks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Niin todellista, mutta kuitenkin niin kovin epätodellista! Ehkä oli ihan hyvä, etten saanu koko pussillista. Emäntä sanokin mulle, et jos mulle ois annettu molemmat säkit, oisin vetäny ne tyhjäks ja halennu. Niin että ehkä parempi syyä omppu kerrallaan!:D

   Poista
 4. Taas on mäyräkoiraa tylysti huijattu: tuotu parillinen määrä omppupusseja, vähän niin kuin sitä silmällä pitäen, että jokainen koira osaa laskea kahteen, että "Minä, yks, kaks, kaksi pussia mulle, siis!" Tasan eivät mene nallekarkit, eivätkä onnenlahjat. Hyvä kuitenkin, että sieltä lohkesi syötävää kaikesta huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Aina täältä jotain herkkuja saa, mut ei niin paljon kuin ois kohtuullista. Alphonse ja Aslan saisvat mun emännältä varmaan ihan miten paljon herkkuja tahansa, vaikka kaks omppupussia per nokka, ne humppatukat kun on emännän mielestä niin ihania (ja mun mielestä myös)!;)

   Poista
 5. Kauniita omenoita, toivottavasti Mirkkunen kuitenkin saat sinulle kuuluvan osuutesi. (Oi mitä hilloa noista saakaan aikaan....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Sain osani, en kuitenkaan tarpeeksi isoa! Me syödään omput omppuina, ei tehä hilloo, vaikka mä tykkään siitäkin, oon nääs saanu maistaa pari kertaa, mut ei kerrota kellekään...;)

   Poista