sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ihme on tapahtunut!


"Nyt ei jaksa."

Nyt on nähty sekin ihme,
että mäyräkoira voi olla
liian väsynyt syödäkseen.
Ensimmäiset tokomöllit
väsyttivät Mirkun niin tyystin,
että uupumus yllätti
kesken herkkuluun syönnin.

10 kommenttia:

 1. Ei kait sille mitään voi, jos väsyttää. Sit otetaan pikkuiset tupsluurit ja kohta taas jaksetaan. Hyvä kuitenkin, että tikku on tuossa vieressä, ettei sitä kukaan vie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Joo, tupsluurit auttaa aina. Ja luusta toki pidetään kiinni, ettei mörkö vie.
   Ja kyllä Mirkku myöhemmin heräsi, kun emäntä alkoi kuoria itselleen iltapalaksi hedelmiä.:)

   Poista
 2. Välillä väsy iskee ihan arvaamatta! Mut onhan toi aika näppärää, heti välittömästi ku heräät, voit jatkaa luun natustamista ku se on tossa kainalossa valmiina!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Oikeessa oot, kamu! Väsymys tulee joskus tosi äkkiä. Ja todellakin: heti herättyä saa luun suoraan suuhun, kun säilyttää sitä kainalossa!:)

   Poista
 3. Se on hyvä kun pidät ton luun kuitenkin kosketusetäisyydellä tupsluurienkin ajan, jottei se Leino vie sitä sun nukkuessas! Toivotan, kuten tavallista, sut Mirkkuseni tervetulleeksi mun kainalooni torkkuilemaan koska vaan! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kiitos, Mauri-setä, kutsusta! Tulisin niin mielelläni, mut täällä vaan pitää yksin kärvistellä kylmässä. Pöh. Muiskautan sua pelkästä lämmitysajatuksestakin!<3

   Poista
 4. Voi pientä :) Kyllä oli uuvuttavat harkat. No juu, kyllä Ellillekin on noin käynyt. Joskus olen jopa ottanut lurpsun suusta, kun on nukahtanut kesken pureskelun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Meillä tää oli kyllä ihan eka kerta tätä lajia. Mutta ilmiselvästi koirahallissa ja -kentällä hengaileminen ja harrastaminen väsyttää koiran kummasti. Siinä on niin paljon tekemistä mielelle ja ruumiille. Kylläpä sitten nukuttaakin makeasti!:)

   Poista
 5. Se on aika hyvin, jos on liian väsynyt syödäkseen! :D Meillähän tuota ihmettä ei tapahdu. Täällä asuisi kaksi hyljettä, jos ei pidettäisi varaamme...koskaan ei ole mäyräkoira ollut liian kipeä tai liian väsynyt jättääkseen einestämättä ;)

  ps. Ihana kuva yliuupuneesta neidosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: En minäkään olisi uskonut, että meillä voi käydä noin. Mirkku on NIIN ahne, että koiraharkoissa imuroi hallin lattiatkin, jos sinne olisi sattunut jäämään muiden makupalojen jämiä.
   Ruoka kyllä maistuu Mirkulle, mutta ei tunnu kertyvän tuohon hentoon varteen. Kuulemma harvinaista mäyräkoirien suvussa.

   Poista