torstai 17. tammikuuta 2013

Lenkki-intoilija


 "Mirkku, ulos!"


 "Ai Mirkku Mäyräkoirako?"


"Ei oo näkyny."

Yökyläilyn aikana oli tullut pakkaskeli.
Aaamupissityksen kylmyydestä
järkyttynyt Mirkku
yritti viimeiseen asti
hangoitella lenkille lähtöä vastaan.
Punaista lankaa seuraten
piiloutuja lopulta löytyi.

16 kommenttia:

 1. Pitäisiköhän sun Mirkku muuttaa jonnekin palmun alle? Siellä olisi mäykkyläisenkin suloisen lämmin elellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Juuri tuollaisesta haaveilemme, sekä Mirkku että emäntä. Meitä ei ole tehty tähän ilmastoon!

   Poista
 2. Kannattaa Mirkku yrittää piiloutua seuraavan kerran ilman hihnaa. Vaikka äippä löytäis sut, sillä menee kuitenkin vähän enemmän aikaa etsiä.

  Yhtenä aamuna äippä laittoi mulla fleecen ja valjaat ja alkoi vasta sitten pukea itselleen vaatteita. Mää ajattelin, että mitä tässä turhaan oottelen ja lähin takaisin takkahuoneeseen nukkumaan. Sai muuten ihminen huudella muutaman kerran, että jaksoin uudelleen raahautua eteiseen.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: No kun ne laittoivat tuon hihnan mulle valmiiks ja rupesivat sitten vasta itse pukemaan, niin oli pakko piiloutua hihnan kanssa. Mulla ei oo edes tapana purra hihnoja poikki, sillähän siitä olis selvinny.

   Ihan oikein oot, Olli, tehny, kun oot menny takas nukkumaan. Mitäs vitkastelevat, ihmiset, siitäpähän saavat!;)

   Poista
 3. Mirkku käy äkkiä pihalla ja sitte salamana takas :) Niin me tehään, vaikka ei se mukavalta tunnu, mutta onpaha pian ohi kaamee kylmyys.

  VastaaPoista
 4. Nellin emäntä hymyilee leveästi... Nelli istuu ulko-ovella ja työntää varovasti kuonoa ulkoilmaan. Kannattaako mennä vai ei. Pakkasella saa komentaa moneen kertaa ennenkuin liikahtaakaan. Mirkku on liikuttava - kun selän kääntää ja itse ei näe niin Mirkkua ei näe kukaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Täällä ei auta komentaminenkaan, jos pakkasta on tarpeeksi!:)

   Poista
 5. Hmm. Ellin joutuu kantamaan eteiseen, kun se näkeekin villapaidan, se juoksee karkuun. Tänne tuli nyt vasta tuo pahempi kylmyys. Alle 8 on ollut tähän asti, tänään pomppas ylikin ja nyt illalla on 16 pakkasastetta. Kuka sitä moisella arktiksella pihalle kaipaisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Arktisilla alueilla ei mäyräkoirat liiku. Piste.:)

   Poista
 6. Juu Mirkku, ny on KYLMÄ! Ei mikään ihme siis, että protestoit. Jos mul oli tommonen koppa niin saattasin määkin mennä sinne piiloon. Ny koitan vaan piiloutua matten sänkyyn, mut ko matte tietää sen niin se löytää mun aina. Se jo puhu että "pitääkö ostaa mäyräkoiralle oma pulkka lampaantaljan kera, että se sais vietyä ulkoillessa pidemmälle ko vaan talon nurkalle." Mää en sanonu mitään, periaatteessa ajatus kiinnostaa mut en oo varma. Ylipäätään en ymmärrä, miks näin kylmällä pitää kenekä ulos mennä ollenkaan. Muiskuja sulle, pidä puoles! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Hei mulla on lampaantalja, se on just tuolla kopassa ja sen päällä on kiva köllötellä. Mut pulkkaa mulla ei oo. Potkuria toivoin jo joulahjaksi, mutten saanut. Aina vaan pitää itse kävellä.
   Kyllä sä oot, Mauri-setä, oikeessa: ei näillä säillä ulkoilla. Muiskut!<3

   Poista
 7. Heh, nauru pääsi kuvien ja kuvatekstin kanssa! :D

  VastaaPoista