keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Joko mennään?

 

Niinku tiiätte, mä en oo huonojen kelien ystävä.
Mut ystävien seurassa oon alkanu tykätä
huonollakin kelillä ulkoilemisesta.
Esimerkiks eilen kävelin reippaasti
piiiitkän matkan kylmässä, märässä ja pimeessä.
Oon aika polleena, kun saan kulkee kahen ison koiran rinnalla.
Meillä kaikilla on tyylikkäät heijastinliivit ja
mä saatan kuvitella olevani yhtä iso ja rohkee ku kaverit.
Hyvä seura tekee ihmeitä!

9 kommenttia:

 1. Myrsky: Mulla on sadeviitta, josta en ihmeemmin tykkäis. Värikin on outo, oranssi. Pyh. Pakko kyl sanoo, että kuivana se pitää selän ja osan mahaakin.

  Sulla onkin käheetä seuraa, jättiläisiä. Heijastinliivit on tärkeet ja heijastimet. Meijän taluttumissakin on punottu heijastinnarua. Kyä näytään ja lisäks sä, Mirkku, näytät suloselta. Joo. Tykätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Kiitos taas kerran kaunista sanoista, murut! Tekin ootte varmaan hienoja ilmestyksiä sadeviitoissa ja muissa vermeissä. Mulla on myös heijastinpanta ja -hihna. Loistan siis joka puolelta!
   Mun kamut on kuulemma semmosia normaalikokosia koiria. Mä oon vähän niinku rotta niitten rinnalla. Mut onnellinen rotta!:D
   Muiskut!<3

   Poista
 2. Meidänkin pojille siis pitäisi saada ulkoilukaverit, että sateessa tarpominen maistuisi :) Tosin epäilen, että Väiski ei siitä huolimatta kävelisi yhtään sen paremmin...ei vaan ole hänen ilmansa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. möhönasu: Kuule, ei mun emäntäkään uskonu, et mä saattasin ikinä kävellä sateessa ja olla vielä ihan hyväntuulinenkin. Mut niin siinä vaan on käyny. Yllätin ittenikin!:D

   Poista
 3. Mirkusta on mahdotonta saada epäonnistuneita otoksia! Siis tuolla söpöllä nassulla ei voi kuvat mennä pieleen <3

  VastaaPoista
 4. Sähän näytät Mirkkuliini ihan pätevältä järjestyksenvalvojalta tossa puvustuksessas! Ihan varmasti sovit niitten isojen haukkujen rinnalle oikein hyvin! Mää lenkuroitten yksin. Tai siis mamman kanssa. Se on vähäsen tylsää, ku ei mamma tajua aina kaikkien hyvien tuoksujen päälle vaan kiskoo mua vaan eteenpäin. Pitäs olla koirakameli, ni sit voitas yhessä vetää jarrut pohjaan eikä mamma mahtais mitään, kehkeh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Wau, kiitti kohteliaisuudesta! Mä oonkin aina toivonu näyttäväni järjestyksenvalvojalta!;)
   Sä ja mä oltais hyvä lenkurointitiimi, ainakin jos päästäis kahestaan liikkeelle. Munkin emäntä kiskoo, jos nuuskin muka liikaa. Miten koira voi nuuskia liikaa?
   Mut hei Jaloseni, jos liikut meilläpäin, yhteislenkki on sovittu juttu!
   Muiskut!<3

   Poista