sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Virastokoira


Emäntä sanoo, et on tylsää jonottaa virastossa.
Mut arvatkaapa, onko vielä tylsempää jonottaa viraston ulkopuolella?
Sisällä oli vissiin pitkä jono, kun se kesti ja kesti ja kesti.
Mä saatoin sillä välin aikani kuluks tervehtiä paria ohikulkevaa koiraa.
Mä en sais haukkua, kun ootan emäntää jossain,
mut nythän se ei haitannu mitään, 
ku emäntä oli sisällä eikä nähny eikä kuullu mua.
Kyllä mä oon nokkela tyttö!

6 kommenttia:

 1. Mirkkunen, sä oot AINA nokkela tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Tattis, pojat! Mä sanon ton heti emännälle, se kun väittää joskus ihan jotain muuta. Muiskut!<3

   Poista
 2. Ärsyttävää, jos ei pääse mukaan virastoon. Oon käynyt äipän työpaikalla ei-virka-aikana, kun äippä on tehnyt jotain tulostuksia. Olen sitten kulkenut siellä huoneesta toiseen ja haistellut työn tuoksua. Ei tuoksu muuten paljon miltään.

  Täällä kaupungissa ei kyllä uskalla jättää koiraa ulos, mää oon niin arvokas. Äippä sanoo, että olisi ihan sama kun jättäis tuhat euroa ulko-oven viereen kun siihen jättää mäyräkoiran. Heh heh. Teidän virastossa on hyvä ikkuna, josta sua voidaan tarkkailla.

  Muiskutirallaa, ihana-Mirkku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku: Kuule Olli, mitä iloo semmosesta työstä on, joka ei haise? Sano äipälles, et vaihtaa työpaikkaa esimerkiks makkaratehtaaseen, siitä ois sullekiun paljon hyötyä, jos se tois töitä kotiin!:D
   Emäntä jättää mut ihan hätätapauksessa ihan sekunniks yksin. Mäkin oon kuulemma niin arvokas, ettei se kestäis, jos mut vietäis. Toi ikkunapaikka oli hirveen kätevä, ainakin emännän kannalta.
   Muiskautukset, Ollikka!<3

   Poista
 3. Täälläkään ei uskalla jättää koiraa yksin kaupan ulkopuolelle. Paitsi jos Jumboon asti jaksaa autolla ajella, siellä on koirille lukittavat kopit pääoven vieressä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Lukittavat kopit? Kuulostaapa... hmmm... suurkaupunkilaiselta? Ootko Nelli joutunu tommoseen koppiin? Siellä on varmaan paljon nähtävää, jos ne kopit on sopivalla paikalla kulkureitin varrella!:)

   Poista