maanantai 11. marraskuuta 2013

Pyh sun popkorneilles!

 

Yrittivät huijata mut syömään popkornia.
No en todellakaan syöny.
Mukamas jotain herkkua.
Mä en tommosia höttösiä styroksipalloja syö.
Se ois asia erikseen, jos ois iso altaallinen popkornia ja
saisin myllätä siellä.
Siis niinku popkornimeri.
Mut että mä niitä suuhuni laittasin?
Joku raja sentään!

12 kommenttia:

 1. Olipa kornia, tirsk.

  Onneks et syäny noita poppareita, eiks niissä oo sualaakin, jota meijän pitää välttää. Täh? Onneks sä oot viksu, viksu ja kaunis. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Tiiättekö, pojat, et musta kaikkein korneinta tossa oli se, et noi oli semmosia makeita poppareita! Uskomatonta väkee, kun sotkevat mautkin keskenään!
   Ja kiitos noista kehuista, mä käsken emännän lukemaan ton tekstin monta kertaa päivässä: Mirkku on viksu, viksu ja kaunis!:D
   Muiskut kauniista sanoistanne!<3

   Poista
 2. Maissilapset sya kornia, ei normimäykyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Hyi kauhistus, Maissilapset! Nyt tulee painajaisia ens yöks!
   Pois tommoset kauheet elokuvat ajatuksista ja levollista yötä!:)

   Poista
 3. Hyhhyh, nyt näin vain tuon Maisslapset-sanan ja heti nousi niskavillat pystyyn! Karmeat visiot pyrähtelivät silmien eteen muinaisuudesta kun näin leffan joskus nuorena...ai ja nyt tuli maailman ihan hirvein kauhuleffa mieleen, jonka näkeminen aiheutti sen, että siihen sitten loppuikin sen genren katseleminen tyystin: "The Strangers". Ei apua, miksi muistinkin sen! Ja alunperin olin vain viattomasti tulossa kommentoimaan tuota popkornia...

  Hyiiii...iho kananlihalla. Mutta, popkornista piti sanomani, että onko Mirkku kokeillut Oscarin koirille tarkoittettua popkornia? Se oli ennen muinoin ihan meidän Alphonsen lempparia leffailtana kun ihmiset söivät sipsiä ja Alphonsella oli omat elokuvaherkut :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: En mäkään olis tommosta ajatellut, jos Elli ei olisi siitä maininnut. En to-del-la-kaan ole katsonut kyseistä elokuvaa, mutta olen kuullut siitä. Inhoan ajatustakin kauhuelokuvista, tosiaankin etova elokuvagenre.
   Meillä ei oo kuultukaan tommosesta koirien popkornista. Siihen Miekku varmaan olis ihan hulluna. Pitänee hankkia kokeiltavaksi. Mitäpä ei tekisi mäyräkoiransa mieliksi...?;)

   Poista
 4. Täällä syödään kornit melkein suusta ;) Mutta oha ne suolasia ja aika hötösiä. Jäävät ikävästi hampaisiin. Et siis Mirkku menettä mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: No hyvä, et en jääny paljosta paitsi! Onneks on isompiakin herkkuja tarjolla!:D

   Poista
 5. Hyvä Mirkku, Asennetta!
  Meidän äipät on just niin samiksii… Luulevat mokomat, että meihin uppoaa kaikki. No ei todellakaan. Me MäykkäPrinsessat ei jäteimureiksi aleta. Tarjoilun tulee olla tasokasta eli laadusta ei tingitä, kokolihaa sen olla pitää.
  Allekirjoitti Pipukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka: No ei todellakaan aleta roskamyllyiks. Laadusta ei tingitä, siitä pidetään kiinni. Kiitos tuesta, Prinsessasisko!<3

   Poista
 6. Nelli syö mitä vaan, myös poppareita mutta ihan muutaman vaan maistaa ja sitten hyljeksii. Onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: On siis olemassa jokin ruokalaji, josta mäyräkoirakin saa kyllikseen!:D

   Poista