torstai 6. maaliskuuta 2014

Karhunpentu kotonani

m
 

Ette ikinä usko, mitä tänään tapahtu!
Mä lähin hyvässä uskossa emännän kanssa autoajelulle.
Perillä mä jouvuin ekaks oottamaan autossa,
mut sit pääsin ulos.
Siellä ulkona mua vastaan tuli karhunpentu,
jota emäntä väitti koiraks.
Se karhunpentu lähti sit meijän kyytii,
tuli meille kotiin asti ja yritti vallata mun mansikkakopan.
Ja tiiättekö mitä?
Se kuulemma jää meille.
Sen nimi on Muriel ja se on muka mun sisko,
vaikka meissä ei oo mitään yhennäkösyyttä.
Mulla on nyt tässä vähän sulattelemista.
Palaan asiaan, kun mun pasmat ei oo enää näin sekasin.

32 kommenttia:

 1. Voi Mirkku, mä läkähdyn nauruun :)) Sun petin muokkaus näyttää siltä, että se on SUN mansikkapeti. Ja toi pieni on vähän hellyydenkipeä, kun tunkee vaikka miten päin Mirkun mökkiin :)
  Onnea hurjasti Mirkulle pikkysysteristä <3 Selvittele pasmavyyhdit ja tuu sitten kertomaan, miten teillä alkaa mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Voit uskoo, et mua ei naurattanu, ku toi karhu yritti ängetä mun mansikkapetiin. Ja mun toiseen petiin. Ja joka paikkaan. Mut onneks se nukkuu nyt. Sillä on omakin nukkumapaikka, mut se parkkeeras tohon mun sängyn eteen. En tiiä, kumpiko meistä vahtii kumpaa: mäkö Murielia vai sekö mua.

   Poista
 2. Huh huh, onpas aikamoinen juttu. En ihmettele että sulla on pasmat sekasin. Joka tapauksessa te tarvitsette sellaisen kopan mihin molemmat mahtuu samaan aikaan sisään :) Tsemppiä kamu, sillä nyt sulla alkaa se mentorointi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Joo, tosiaankin aikamoinen juttu! Kiitti tsempistä, se tulee tarpeeseen. Ja mä luulen, et meille ei tuu yhteistä koppaa, siitä saattas tulla jonkinmoista häsläystä (niinku sitä ei muka muuten tulis...)!

   Poista
 3. Sä oot Mirkku varmasti hyvä isosisko pikkuiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Kiitos, toivottavasti osaan antaa hyvää esimerkkiä!:D

   Poista
 4. OHO! Eipä tosiaan ihme, että sulla meni plasmat eiku palstat sekasin. Tommonen karhunpentu. Ei toi voi koira olla! Sinne vaan änkes sun koppaas, vaikka hyvin näki, että sulla oli rymsteerauksen kesken.

  Mut kai toi Muriel on kumminkin ilonen asia. Sä sait leikkiseuraa. Että tervetuloo Muriel!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Ootte NIIN oikeessa! Se EI oo koira, näkeehän sen jokainen mäyräkoira. En vielä tiiä, onks tää hyvä juttu vai ei. Mut hyvin toi tyyppi kyllä painii, se me todettiin tossa illankähmeessä.
   Mä sanon Murielille noi teijän tervetuliaisterkut, se varmaan ilahtuu!
   Muiskut teille, murut!<3

   Poista
 5. Ohhoh! Sullahan on sypäkännäkönen pikkusisko :) Ee oo kyllä sammoo näkköö sinun kansa. On sulla nyt hommoo sen kansa ku joovut sitä talon tavoelle opettammaan! Ee ihme jos on pasmat sekasin. Mutta eekö oo mukava ku on kaveri, ee tarvii nujuta pelekkiin pehmolelujen kansa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari: Ollaan painia nujuutettu ihan urakalla. Mut kyllä tää on rankkaa. Toi tyyppi nimittäin pissaa sisälle, voitko kuvitella? Ja tekee vähän muitakin töllöntöitä. Mut ehkä siitä vielä kasvaa yhtä viksu ku musta!:D

   Poista
 6. No jösses, minkä tekivät! Meivät ottamaan sulle karhunpennun pikkusysteriks. Näytä nyt sille koiranmallia ja mistä kana....eikun (mäyrä)koira k...pissii! ;) Joo selvitä vaan ne pastat ensin, kyllä se siitä sitten lutviintuu, teidän yhteiselo.
  Onnittelut joka tapauksessa uudesta perheenjäsenestä! -Elli-
  PS. Kyllä karhunpennutki on sulosii, mut' mikään ei voita Mirkkusen söpöyttä, usko pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Kiitti onnitteluista! En vaan oikein osaa vielä ottaa tätä asiaa niin, et toi tyyppi ihan oikeesti jää tänne. Ehkä se lähtee kevään tullen, sit kun muutkin karhut herää talviunilta ja lähtee mettiin kömpimään!:D

   Poista
 7. Hullussa! Säähän se vasta onnentyttö oot, ko oot pikkusiskon saanu! Mää luulen, että kyllä karhunpennutkin on ihan kelpoo pikkusiskoainesta, kunhan ne vaan kouluttaa hyvin. Määkin saattasin haluta oman pikkusiskon, karhukin kävis, ko sillon ei tarttis koskaan ypöttää. Mää mielenkiinnolla odotan sun kokemuksia, että minkälaista se siskon kanssa elo on, meinaan että kannattaako vaiko eikö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nauravanakki: Joo, mä toivon, et toi karhu koulutetaan hyvin. Tai voinhan mäkin tietysti sitä kouluttaa...:D
   Mä raportoin kyllä, miten meillä menee. Jos toi tyyppi siis tosiaankin jää meille. Voisin kyllä antaa sen pois...

   Poista
 8. Oi voi, kyllähän sun ois pitäny saaha nakkirotuinen koira! Mitä rotua tämä kertoi olevansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Ei tullu nakkia ei. Toi sanoo olevansa mudi. Tiiä häntä(ä), mikä toi tommonen tapaus on.

   Poista
 9. Ohhoh! Minua pelottas noin iso kaveri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitu ja emäntä: Ei se oo vielä kauheen iso, me painetaan yhtä paljon. Mut sillä on karhun turkki, siks se näyttää isolta. Ei sitä kannata pelätä, Tiitu!:)

   Poista
  2. Mutta siitä tulee iso....

   Poista
  3. Anonyymi: Mut ei kuitenkaan jättiläinen! Ja mulla on iso ego, joka saattaa hyvinkin kasvaa samaa tahtia Murielin koon kanssa, niin et eiköhän meijän koot osu ihan hyvin yksiin!:D

   Poista
 10. Pipukka:
  Voi, jösses sentään, ei kyllä uskota, ei. Tämmönen uutinen tuli ihan puskista. Kyllä tässä on sulattelemista mulla ja varsinkin sulla. Siitä tulee sinun isompi pikkusisko. Ei tartte olla mansikkamökistä huolissas, ei se sinne hetken päästä enää mahdu. Mutta toivotaan ettei se tykkää laisinkaan herkuista, että ne kaikki jäis sulle! Mutta onhan se mukavata kun sulla on nyt peuhaus-sisko. M&M :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka: Arvaapa, miltä musta tuntu, ku puskista ei tullu pelkkää uutista vaan myös tommonen mörkö. Ja valitettavasti sekin tykkää herkuista. Mut emäntä on onneks hemmotellu mua näinä päivinä, ku mulla on vähän stressiä tän tunkeilijan takia.

   Poista
 11. Ooooh! Heikompaa saattais hirvittää, ku karhunpentu koittaa peruuttaa mansikkapetiin ja jyrätä pienen Mirkkulaisen alleen, mut onneks oot rohkee ja avosydäminen neitokainen ja otat tulokkaan noin hianosti vastaan! Tulokaskin vaikuttaa kyllä varsin rauhalliselta tapaukselta (tai alkujärkytyksen vaivaamalta), joten eiköhän teistä tuu hyvät kamut. Kuhan muistat pitää puoles, noi mudit taitaa olla vähä isompia ku sää sitte aikuisiällään viimeistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Mä oon tänään (emännä kannustamana) yrittäny näyttää tolle karhulle, kuka on tän koiravaljakon ykkönen. Se oon mä, mikäli se jollekulle on epäselvää.
   Tänään meillä on ollu hyvät painit. Ihan kiva toi kaveri muuten on, mut se itkee aika paljon. Viime yönä se itki ihan liikaa, niin et me muut ei saatu nukuttua. No, sillä on kai ikävä sen äitiä. Kai se siitä helpottuu, ku sillä on nyt mut ja emäntä.:)

   Poista
 12. Voi Mirkku Mirkku! Ensteks, onko muita koiria kuin mäyräkoiria, siis oikeita koiria? E-hei. Mut onneks tosiaan ei kohta mahdu mansikkaan, joten malttia. Ja muista että pentua tulee kouluttaa ihan heti alusta asti, eli luulot pois ja opettaa talon tapoja, Tsemppiä Mirkkulainen (emännällä oli tosi hauskaa kun katto videota, sano et silmistäsi näki että et tykkää nyt yhtää moisesta järjestelystä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riiut: Oot oikeessa, kamu! Mäyräkoira on oikee koira, muut on pelkkiä kopioita ja jäljitelmiä.:D
   Kukapa tommosesta mansikkapetiin änkeytyjästä tykkäis? Nyt se nukkuu siellä mansikassa. Nukkuispa yölläkin eikä huutas niinku viime yönä.

   Poista
 13. Voi herttinen! Onhan tuo pikkusisko nyt vallan suloinen, vaikka yrittääkin petiin änkeä :)! Kuvittele nyt miten mukavaa on tuommoisen karvaturrin kainaloon käpertyä, varmasti lämmittää paremmin kuin pelkkä peitto. Hyvät kamut teistä tulee, ihan varppina. Sano Mirkku mammalles että kirjottelee vaan positiivisia juttuja, niin ehkä Maunokin saa sitten vihdoin ja viimein oman kamun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa: Kuule, viime yönä toi tyyppi änkeyty mun sänkyyn ja parkkeeras mun päälle. Mä siirryin sit toiseen sänkyyn. Ihme tyyppi, aina pitää tupata sinne, missä mä oon.Mä en nyt vielä osaa sanoo paljookaan positiivista tosta tyypistä, niin et ootellaan niitä positiivisuusraportteja!:D

   Poista
 14. Pitäsköhä tässä onnitella vaiko ei? :D Mut Mirkku ehkä se kaipaa kauheena kaveria, kun on tullu ihan uppo outoon paikkaan?? :) No mutta emännälle hauskaa pentuarkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Kuule, en mäkään tiiä, pitäskö mua onnitella vaiko ei. En oo vielä varma.
   Emäntä kiittää toivotuksista, sillä ei kuulemma käy aika pitkäks, kun jatkuvasti on pissiralli meneillään. Kumpi ehtii ensin, emäntä vai pissi?:D

   Poista
 15. Vai tällaista täällä on tapahtunu mun poissa ollessa. Noh, toi sun kafru on niin sulonen (ei kyl ihan sun tasolle pääse...) et ehkä te tuutte juttuun vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Eiköhän me pikkuhiljaa sopeuduta. Mut siinä oot oikeessa, et mun sulosuustasolle ei ihan helposti päästä!:D

   Poista