lauantai 8. maaliskuuta 2014

VohvelivoroMulla on aika rankkaa nykyään.
Mun pitää jakaa 
nukkumapaikat, herkut, emäntä ja ihan kaikki.
Kattokaa nyt, miten toi tyyppi yritti etuilla
meijän yhteisen vohvelin kimppuun.
Se ei vielä ymmärrä, et mitään herkkua ei maisteta
ennenku emäntä on sanonu taikasanat
"Saa ottaa".
Sillä on vielä paljon oppimista.

11 kommenttia:

 1. Tyyppi ja Sinä ootte ihania <3
  Se oppii nopeesti, kun huomaa, että sä saat kaikki herkut, kun osaat odottaa taikasanoja :) Mutta joo, on sillä paljon oppimista. Nyt se osaa olla söpö, ja se riittää vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Kiitti! Kyllä kai me aika söpöjä ollaan...;)
   Mulle riittäis, jos se osais olla hiljaa ja pysyis omassa sängyssään. Mut ei, se uikuttaa ja könyää mun sänkyyn. Sillä on kuulemma ikävä sen äitiä ja siks se tekee tommosta. Mut enhän MÄ oo sen äiti. Mä oon prinsessa ja mä haluan nukkua rauhassa!

   Poista
 2. Myrsky: Mä niiiiin tiedän sun tuntees, Mirkkunen! Muiskut teille molemmille. On toi Muriel kuiteskin aika söpö, ihan niiku meijän Tuiskukin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Ehkä mun ois ollu helpompi hyväksyä samanlainen nakkimakkara ku Tuisku! No ei vaineskaan, kyllä mä ton Murielin hyväksyn, ainakin sit ku se viksuuntuu vähän!
   Muiskut sulle ymmärryksestä!<3

   Poista
 3. Sullon kyllä Mirkku iso isosiskon vastuu harteillas, ko opetat pikkusta tavoille. Mut tällai kauempaa katottuna sun pikkusisko näyttää musta hirmu kivalta ja oppivaiselta (mamma lisää että hirmu suloiselta). Sitä mää vaan tässä ihmettelen, että kuinvarten joudutte jakaan vohvelin? Eiks ois hirmeen paljon yksinkertasempaa, ko saisitte oman vohvelin kumpainenkin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nauravanakki: Mustakin se on kaukaa katottuna ihan ookoo. Harmi, et mun on pakko katella sitä näin läheltä!:D
   Arvaa, yritinkö mä saaha kokonaisen vohvelin? Ei käyny laatuun, ei kuulemma makeeta mahan täydeltä. No eihän maha YHESTÄ vohvelista täyty!

   Poista
 4. Voe hyvänen aeka, yritti viijä vohvelin iliman luppoo??! No se on kyllä vielä niin pikkunen,vaekka onnii aeka iso, ettee vielä tiijä nuita hommia. Vuan onse meleko söpösennäkönen, niinku sinnäe, taekka että oothan sinä tietennii söpösempi... No jokatappaaksessa hyvvee naestenpäevee molemmille neetosille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari: Oi, kiitos, sä oot ainoo, joka on onnitellu mua ja Murielia tänään naistenpäivän takia. Muiskut sulle siitä hyvästä!<3
   Ja kyllä, toi rontti yritii viiä vohvelin mun nenän eestä. Onneks emäntä oli nohevana ja kerkes kieltämään kehveliä. Saatiin sit omat osamme (kuiskaan ihan vaan sulle salaisuuden: emäntä anto mulle vähän enemmän, ku Muriel ei nähny).

   Poista
 5. Ooks Mirkku aatellu,että nyt sä voit opettaa sitä karhunpentua talon tavoille? Oot sillai niinku esimerkki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Oon mä yrittäny, mut ei se oikein tunnu ottavan opikseen. En tiiä, eikö se ota mua todesta, ku mä en ite oo karhu.:)

   Poista
 6. Btw piti ilmotella siitä fleecehaalarin tekijästä niin paatko sähköposti osotteen tulemaan niin ilmoittelen sitä kautta? :)

  VastaaPoista