lauantai 1. maaliskuuta 2014

Taas yks pötkö!


Meille muutti taas yks tommonen outo tyyppi.
Näitähän meillä riittää.
Muistattekin ehkä
Mua rupes tympäsemään.
Emäntä yritti, 
et oisin ruvennu ton mykän mustavalkosen kanssa
kuvissa temuamaan,
mut mä tein protestin.
Sit rupeen leikkimään,
ku saan elävän pötkön kaveriks.

8 kommenttia:

 1. Mä äänestän elävän pötkön puolesta, sä olisit sille oiva mentori. Muiskut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Oi, mentori kuulostaa hienolta titteliltä! Mentori-Mirkku!:D
   Muiskut sulle!<3

   Poista
 2. No höh,mittee tuommosesta kaverista on illoo ku eeku seestä äköttää aloellaan!?
  Ee nyt oo emäntäs ollu oekeen kartalla. Tulisin mielellään kaveriks ku ee oo mulla tiälä yhtään kaveria, mutta taejat olla niin kaakana... Muiskaakset kuitennii sinne asti lähtöö!
  terveesin Iivari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari: Sä ymmärrät justiinsa, miltä musta tuntuu. Tuu tänne vaan, niin hillutaan yhessä ja näytetään tolle mustavalkoselle, miten OIKEET mäyräkoirat temuaa!
   Muiskaukset sullekin!<3

   Poista
 3. Mirkku, mulla olis 1 kysymys kaniinimäyräkoirista. Luin netistä, että "Kaniinimäyräkoira kuuluu 20 vaikeimmin sisäsiistiksi opetettavan rodun joukkoon, eivätkä kaikki kaniinimäyräkoirat opi koskaan sisäsiistiksi.". Mitä mieltä olet moisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Kuule, emäntä halus vastata tähän, joten poikkeuksellisesti annan sille luvan.:)
   Emäntä sanoo: Täyttä hevonkukkua tuo väite!:/ Mirkku oli kolme kuukautta vanha muuttaessaan meille ja oli heti käytännöllisesi katsoen sisäsiisti. Sisälle sattuneet vahingot voi laskea yhden käden sormilla.
   Minua peloteltiin samankaltaisilla väitteillä ennen kuin Mirkku tuli taloon ja pelkäsin, että kotiini tulee ikuinen sisällepissaaja. En ymmärrä, mistä tuo outo näkemys mäyräkoirien sisäsiisteydestä on peräisin. Samassa yhteydessä minua peloteltiin myös sillä, että mäyräkoira räkyttää sisällä kaiket päivät. Mirkku ei hauku sisällä, joten tuokin väite kumoutui.
   Suureksi osaksi tuossa on tietenkin kysymys kouluttamisesta. Jos koiraa (olipa rotu mikä tahansa) ei viedä ulos tarpeeksi usein, se ei opi sisäsiistiksi ainakaan kovin nopeasti. Ja jos koiralta siedetään ei-toivottua käytöstä kuten haukkumista, se käyttää tilaisuuden hyväkseen.
   Mirkku on ollut sekä sisäsiisteyden että kaiken muunkin suhteen maailman vaivattomin koira. <3

   Poista
 4. Hm kukahan tän on keksiny?
  http://rodut.vuodatus.net/lue/2006/12/koirarodut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Käytiin lukemassa tuo teksti. Ihan pöllöö! Kuka haluis tommosen tekstin luettuaan ottaa mäyräkoiran? En mä ainakaan!:D
   Mä en oo purru ketään, en ees yrittäny semmosta eikä noi jutut oikein muutenkaan osu kohalleen. Itepäinen oon kyllä, sen myönnän, mut en äkänen enkä muutenkaan tommonen pöllö niinku tossa tekstissä sanotaan. Toivottavasti tää oikasee virhettä ees vähän!

   Poista