keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Uusi peti 

Saatiin uus peti.
Saatettiin vähän innostua,
ei niinkään sängystä vaan sen pakkauksesta.
Emäntä kyllästy siihen, et
me kinasteltiin mansikkakopasta ja mun pikkusängystä ja
nyt meil on niin iso peti,
et mahutaan siihen molemmat.
Muriel ei kuitenkaan ihan ymmärtäny
sitä ideaa, joka emännällä oli ton sängyn suhteen.
Vaikka meil on tilaa,
Murmeli änkee silti ihan kiinni muhun.
No, minkä mä sille voin,
et oon niin vastustamaton?

14 kommenttia:

 1. Joo, pari siskoa mahtuis tohon sänkyyn vielä lisää :D Toisaalta Muriel kasvaa ja ehkä se vielä viisastuukin, kun sillä on niin hyvä opettaja. Mut tosi kiva kun sulla on nyt peuhukaveri kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia: Joo, ei siihen kovin kauan muita mahu ku me kaks. Ja mä NIIN toivon, et toi peuhukaveri tosta viksuuntuu - vaikka nyt ei vielä näytä olevan paljon toiveita semmosesta ihmeestä...;)

   Poista
  2. Miten olis Mirkku pari mäykynpentua koppaan lisäksi? hihi

   Poista
  3. Eppu: Kyllä se mulle kävis, jos ne ois valmiita palvelemaan mua eli tuomaan herkkuja!:D Mut eiköhän me pietä nyt vähän taukoo pentuhommissa, ku toi Murmeli ei oo vielä niin sanoakseni ihan valmis - vaikka kukapa meistä ois?;)

   Poista
 2. No oothan sinä vastustamaton, sehä on selevä. Mutta se tuo Murmeli kaepoo kuule isosiskon suojoo ja turvoo ku on niin vaava vielä. Eekä kyllä yksin oo mukavata nukkua... Aekas vaahikasta paenija teellä ku toenen puttoo kyyvistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari: Meillä on yleensä aina vauhikasta. Ja siinäkin oot oikeessa, et toisen kylessä on parempi nukkua ku yksinään.

   Poista
 3. Tabletilla ei näyttäny kuvaa, vain ääni kuului. Piti siis kuvitella mitä tapahtu kun kuului vain hurja rapina... Sä oot kyllä oikeessa, oot vastustamaton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Sul on varmasti niin hyvä mielikuvitus, et näit sielus silmin, miten me myllättiin!:D

   Poista
 4. Oot ihan vastustamaton ja uusi peti näyttää tosi hienolta ja pehmeältä.
  Muiskis sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku: Kiitti vaan, kyllä toi peti onkin tosi hyvä. Viime yö oli meijän eka testiyö siinä ja hyvin nukuttiin, sekä mä että Murmeli.
   Muiskaukset sinne!<3

   Poista
 5. Muriel tykkää sinusta ;) Kivat painit siellä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Joo, Muriel on aika tykästyny muhun. Kyllä mäkin siitä tykkään, ainakin välillä. Painiminen on kivaa, mut aina en jaksais Murmelin häsläystä. Mä ku oon ite niin aikuinen...:D

   Poista
 6. On se kyllä hianoo, et sulla on Mirkkuseni nyt oma sisko! Ja aattele, enää ei tarvii sitten enää ees syytellä naapurin Mustia, ko on oma Murmelikin! ;-) Ei sillä tietenkään, et sää ny mitään töllöntöitä menisit tekemäänkään.....Muiskuja teille kummallekin lähettää Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Ei tosiaankaan tarvii syyttää Mustia, Murmeli hoitaa Mustin hommat esimerkillisesti. Mä sitävastoin en koskaan tekis mitään töllöö. Muiskut teille molemmille!<3

   Poista