tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hirveä houkutus


 "Ne on mun! Miksen mä muka saa ottaa niitä?"


"Tulkaa alas sieltä!"

Mäyräkoiran on vaikea ymmärtää
a) miksi leluja pitää silloin tällöin pestä
b) miksi lelujen pitää pesun jälkeen kuivua
c) miksi ylipäätään mitään pitää odottaa
(ja tämä on se kaikkein vaikein kohta).

10 kommenttia:

 1. Odottaminen on niin turhaa mäyräkoiran mielestä!

  VastaaPoista
 2. Sama on koirien omien vilttien kanssa. Meillä, kun ei nuo pehmoeläimet kestä pesuun asti. Vilttiä revitään vielä siinä vaiheessa lattialle, kun se on menossa koneeseen....vaikeeta se on luopua, kun ei tiiä tulleeko ne takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Pesukone on niin hirveä laite sekä ulkomuodoltaan että ääneltään, joten ei ole ihme, etteivät mäyryläiset halua rakkaiden riepujensa ja muiden turvaesineidensä joutuvan sen hirmuiseen kitaan!:D

   Poista
 3. Ikinä en oo kuullukaan että leluja pestäisiin...ensin mä riepottelen ne hajalle ja sitten ne häviää jonnekin. Meneeköhän ne tehtaalle takas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Seuraapas niitä lelujasi tarkemmin, niin tiedät, minne ne menee. Ettei emäntäsi vaan laittaisi vielä ihan riepottelukelpoisia leluja roskikseen...;)
   Mulla on erikseen sellasia leluja, joita saan riepotella vain treeneissä, en lainkaan kotona. Ne kestää paremmin kuin kotilelut, jotka yritän saalistaa ja suolistaa (ja parhaani mukaan syödäkin, jos emäntä ei ole ihan lähettyvillä) mahdollisimman nopeasti.

   Poista
 4. Joo, eihän noi lelut oo yhtään niin hyviä, ku niistä pessään patina pois. Höh. Hyppää, Prinsessa, hyppää ja tartu nallea koivesta, kih hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Prinsessa hyppäsi ja tarttui koivista kaikkia leluja vuorollaan, hihii!:D

   Poista
 5. Joo, ei ole Maurinkaan yksikään pehmolelu koskaan selvinnyt niin kauaa, että sitä olisi pesemään päässyt :-) Kerran sen ollessa pieni ostin lelun, joka oli tehty erikoiskestävästä kankaasta, ja ommeltu kiinni karhunlangalla. Menin kotiin voitontahtoa uhoten, että löytyipä vihdoin pehmolelu, jota ei saa tuhottua kahdessa minuutissa. Eipä saanutkaan, sen tuhoamiseen meni peräti viisi minuuttia... :-) Aurinkoista pääsiäistä, t. Maurin Matte (Mauri-setä nukkuu tuossa vieressä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kunhan vaan paranet, matte ostaa sulle varmaan ihan millaisia leluja vaan haluat ja saat rikkoa ne vaikka puolessa minuutissa. Muiskut rakkaalle Maurille, tule pian terveeksi!<3

   Poista