tiistai 5. maaliskuuta 2013

Steak medium


"Olis mulle verinenkin kelvannut."

Mirkun emäntä,
tuo "suit sait sukkelaan"-tyypin naisihminen,
ei malttanut sulattaa raakaa pakasteluuta hitaasti
vaan tyrkkäsi sen mikroon.
Lopputulos:
puoliksi paistunut luu ja
hämmentynyt mäyräkoira.

12 kommenttia:

 1. Mää kattosin että sulla oli tossa sisäfilee sipulirenkaan ja paistetun munan kuorruttamana! Komeasti on paistettu luu laitettu tarjolle ainaski, kyllähän Mirkulla pitää oma pieni lautanen olla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Neiti söi luun ihan lattialta ja lattialla, ei emäntä ihan niin höpsähtänyt (vielä) ole, että tarjoilisi herkut neidille lautaselta.:D
   Mutta tuo sisäfilee kera sipulirenkaan ja paistetun munan kuulostaa herkulliselta, sanoo Mirkku ja muiskauttaa Jaloa loistavasta ateriaehdotuksesta!<3

   Poista
 2. Paistettu luu, ton täytyy kuitenkin olla hyvää. Vai? Me ei saada luita, enää, ku meille tuli tora. Nääs, toisen luu on AINA parempi ku oma. Nautiskele ja natustele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Tykkäsin! Hei, eihän toi oo reilua, että luut evätään, jos niistä tulee riitaa. Mulla on ratkaisu ongelmaanne: tuplaluut molemmille, niin ei tuu toraa!:D

   Poista
 3. Kyllä nauratti, vähän samaan suit sait sukkelaan tyyliin täälläkin hommia hoidellaan.. :D Herkku ku herkku, hieno luu Mirkulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmy: Kyllä näin on - herkku kuin herkku, ulkomuodosta viis!:D

   Poista
 4. Pieni Mirkku, isohko luu ;) Mikä osio otuksesta toi luu on? Metsästelen juuri häränhäntää ja poron valmiiksi pilkottuja luita koirille, olen jo aika pitkällä löytämisessä :) Siihen asti pistellään broiskun raakoja siipiä (nekin pitää muistaa sulattaa, vesihauteessa käy nopsaan) ja herkkuna joskus poron selkärankaa, jota löytyi Mustista ja Mirristä.

  Että tässä Mirkulle lisää aterioita, joista voi koota vaikka koko viikon menun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Oi, mitä herkkuja teillä tarjoillaan! Mirkku varmaan rakastaisi broilerin siipiä. Pitääkin hankkia ja maistattaa.
   Kiitos menuvinkeistä!:)
   Mirkun luu on ihan tavallinen naudan putkiluu (jättikokoinen), joita emäntä ostaa lihakaupasta ja joista emännän isä on sahannut Mirkulle sopivia paloja.

   Poista
 5. Siis mehän ei syyä mittään omia luita kypsennettynä. Mieluummin jäisenä. Ei me valiteta, kuha saahaan hyvää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Ei meilläkään tavallisesti kypsennetä. Mitä raaempi, sitä parempi. Mutta kun on hätähousu emäntänä, joskus sattuu pieniä kummallisuuksia...;)

   Poista
 6. Mikroaaltouuni on välillä petollinen kun se on niin nopea. Ruoka on aina ruoka ja kaikki syödään sanoo Nelli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Ihan samaa mieltä, Nelli! Kypsyysasteesta viis, kaikki menee liikkuvasta lihasta lautaselle laitettuun!:D

   Poista