sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisterveiset!


"Huh, nuo kukat häikäisevät liikaa!"

Häikäistystä 
on sekä sisällä että ulkona,
kukkien ja auringon muodossa.
Toivotamme kaikille
VALOISAA PÄÄSIÄISTÄ!

8 kommenttia:

 1. Taitaa Mirkkuliininen häikäistä aavistuksen enemmän kuin kauniit kukat ;)

  Valoisaa pääsiäisen jatkoa myös teille!

  PS. Onhan teidän traumaterapia toiminut, onhan? Oottehan jo (paremmassa) kunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Kiitos kysymästä, olemme jo toipuneet. Paitsi että treenihallilla Mirkku on hyvin epävarma. Tätä jatkunee jonkin aikaa, ovat viisaammat arvelleet. Emäntä yrittää rauhoittaa tilannetta superherkuilla ja kivoilla treeneillä!:)

   Poista
 2. Toivottavasti sul on ollu kiva pääsiäinen, Mirkkuseni. Mää olen pääasiassa nukkunut. Mut se on tehnyt kyllä oikeen hyvää. Muiskuja sinne, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Mulla on ollu ihan kiva pääsiäinen. Hyvä, että oot nukkunu, sillä on ilmiselvästi ollu parantava vaikutus (käytiin nääs äsken sun tontillas kuulumisia kattelemassa).
   Ihanaa, että oot taas meikäläistä muiskauttelemassa, Mauri-kulta! Muiskut!<3

   Poista
 3. Mirkku niin ihanana aina ;) Me ollaan kaivettu ja vahdittu pihaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Ootte siis olleet tärkeässä työssä!:D

   Poista
 4. Onpa kaunis asetelma, Mirkkuineen ja narsisseineen!:) Joko sää oot selvinny traumaattisesta koirakohtaamisesta? Piti jo sinne postaukseen kommentoida, että on ne ryökälemäisiä tollaset jättiläiskoirat, jotka pienempiensä kimppuun hyökkään. Mähän sain kertaalleen puistossa köniini, sen jälkeen oon pelänny isoja ja tummia koiria aika kovasti. Ei oo kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalo: Kiitos, Jaloseni! Ja kyllä, oon jo toipunu järkytyksestä. Ei oo tosiaankaan kivoja tollaset kauhukokemukset. Mä oonkin nyt alkanu haukkua kaikille isommilleni, monille tutuillekin koirille. Emäntä on vähän ihmeissään, että miten tästä nyt selvitään, kun homma meinaa mennä pelkäks rähjäämiseks mun osaltani. Katotaan nyt. Kaikesta huolimatta: muiskut!<3

   Poista