tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hitaat korvat


Käykö teille koskaan näin?
Mulle aika usein.
Korvat ei vaan pysy mukana mun vauhdissa.
Emäntä väittää, että mun korvat on hitaat kuulemaan.
Pöh.
Joskus on vaan niin kova vauhti,
ettei ehdi totella ihan heti.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Jep, maagiset korvat ja yliluonnollinen kuulo!:D

   Poista
 2. Juu, kyllä mullekkin noin käy, ihan joka päivä. Ei sillä, että mä mitenkään nopee olisin, mut ne vaan lupsahtaa jotenkin nurinniskoin. Iskä niitä aina on kääntämässä oikeinpäin, mut äippä sanoo, et antaa tuulettuu vaan ;) Hitaasti kuulevissa korvissa on oma etunsa :D
  t: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Mustakin on parempi tuuletella välillä korvakäytäviä, muutenhan ne menee tukkoon eikä sit kuule senkään vertaa!;)

   Poista
 3. Meillä on harvemmin korvat noin, kun ne ovat vissiin sen verran pitkät ja raskaat etteivät käänny helposti. Meillä on lisäksi pitkiä karvoja korvissa ja niitä voi kätevästi uittaa ruuassa ja vedessä. Sitten voidaan putsata ne toisiltamme ja ihminen lähestyy mielellään tässä vaiheessa kamman kanssa ja yrittää selvittää niistä ryönät ja takut pois.

  Me otettais siis ehkä mieluummin tuollaiset kääntyvät korvat, kun nämä pitkänmalliset on joskus vähän epäkäytännölliset. Mutta talvella niitä korvia ei kyllä palele, kun niissä on ne karvatkin. Kesällä ne tosin on aika kuumat. Yhtä huonosti niillä kuulee kuin muidenkin mäyräkoirien korvilla, tosin ;)

  t. AA-pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Kukaan ei putsaa mun korvia ruokailun jälkeen, senkin takia ois kiva, kun ois koirakaveri. Jännä homma muuten tää mäyräkoirien huono kuulo. Miksköhän siitä ei mainita mitään rotumääritelmässä?:D

   Poista
 4. Kumma juttu että vaikka korvat kääntyy ympäri ja luulis, että kuulo siitä paranee niin ei se sitä tee.

  VastaaPoista