maanantai 15. heinäkuuta 2013

Vanhassa vara parempi




Toi uus mansikkapeti on ihan kiva,
mut mä tykkään enemmän vanhasta.
 Miksei mulla muka voi olla
monta nukkumapaikkaa?
Arto Paasilinnallakin on monta saunaa.
Mäkin oon kirjailijaluonne,
mut mä en kylve vaan köllötän.

10 kommenttia:

 1. To-del-la-kin voi olla kymmeniä nukkumapaikkoja. Meikin on petejä joka huaneessa. Köllit vuoroon vanhassa ja Mansikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Kiitos taustatuesta! Vanha peti pysyy ja Mansikka sen vieressä. Hyppään sit toisesta toiseen, ihan miten mieli tekee.:)

   Poista
 2. Mansikkapeti on sun kesämökki :) Meilläkin on monta nukkumapaikkaa. Arttu koisii peiton alla, Basse ottaa torkut kylppärin matolla, parvekkeella, oven edessä kuramatolla, sohvalla... harvoin omalla petillä Artun peittokasan vieressä ;)
  Me ei ymmärretä, miten sä osasit ladata tommosen liikkuvat kuvan ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai: Hei mahtavaa, mulla on kesämökki! Mäkin tykkään vaihdella nukkumapaikkoja. Ehkä se(kin) on osa kunnon koiran luonnetta!;)
   Ja kuulkaa: ei mekään ymmärretä, miten toi kuva latautui tolleen. Me yritettiin laittaa ihan tavallinen pikku videonpätkä, kun ei siinäkään olla aiemmin onnistuttu, mut nyt tosta tulikin tommonen hassu ikiliikkujakuva! Ihmeitä tapahtuu!:D

   Poista
 3. Meilläki on monta petiä: oma peti, yöpeitto, kaksi sohvaa, emännän ja isännän sänky...vaikka sinne me ei todellakaan päästä, ku harva se kerta. Joskus köllötellään pesuhuoneen matolla jos vaikka ollaan sinne päästy, ku ihminen on siellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarMa: Ai teilläkään ei oo sänkyyn pääsyä kuin poikkeutilanteissa? Musta ois hirveen kätevää, jos kaikki koirat pääsis kaikkiin sänkyihin. Sillon ei tarvittais mitään Mansikkapetejä eikä muita koiranpetejä vaan kaikki köllis tyytyväisinä kylki kyljessä!:)

   Poista
 4. Tiiätkös Mirkku että joskus peti voi vaihtuu ihan muuten vaan - tai sitä taietaan sanoo sisustamiseks. Pidä puoles ton vanhan suhteen, multa on jo viety yks vääränvärinen peti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Mä en päästä irti vanhasta. Enkä Mansikastakaan, kun oon nyt siihenkin tykästyny. Mä oon sisustamismestari!:D Pidä säkin kiinni sängyistäs, tyttö!

   Poista
 5. Ihana Mirkku <3 Mahdottoman söpö tuo mansikkapeti, onneksi koirillekin on myytävänä kaikenlaista suloisuutta...vai onko se onneksi: lompakko ainakin kevenee ;)

  Videoklippi on tosi suloinen, tuotahan voi katsella vaikka miten pitkään tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Emäntä sanoo, että kukkarossa ei koskaan oo tarpeeks rahaa, kun aina ja kaikkialla näkee kaikkee ihanaa just mulle sopivaa. Samaa mieltä oon mäkin: mulla ei oo tarpeeks sänkyjä eikä leluja eikä herkkuja. Kukkaronnyörit auki vaan!:D

   Poista